Ο Καιρός από 20/1 έως 25/1 - (Φυσιολογική για την εποχή ψυχρή εισβολή…!!!)

Σήμερα 20/1 θα εκδηλωθούν βροχές 

στη δυτική, βόρεια Ελλάδα και το ανατολικό Αιγαίο,στην υπόλοιπη χώρα μόνο νεφώσεις άνεμοι νοτιοδυτικοί 5 – 6 μποφόρ, θερμοκρασία σε άνοδο.

Κυριακή 21/1 θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες σχεδόν σε όλη την χώρα και χιόνια στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας, οι άνεμοι από το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς στα 5-7 μποφόρ, θερμοκρασία σε πτώση από το βράδυ στην βόρεια Ελλάδα. 

Την Δευτέρα θα έχουμε βροχές, τοπικές καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά στην ανατολική Μακεδονία, Θράκη (σε χαμηλά υψόμετρα) και στο Αιγαίο, οι άνεμοι βόρειοι 5-7 μποφόρ και θερμοκρασία σε πτωση. 

Τρίτη με Παρασκευή θα έχουμε βορειοανατολικούς ανέμους, λίγες βροχές, χιονόνερο ή χιόνι στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο και οι θερμοκρασίες χαμηλές.

ΑΤΤΙΚΗ

Σήμερα 20/1

🌥️ Αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα το απόγευμα για ασθενή βροχή (ψιχάλα), νοτιοδυτικοί άνεμοι 4 - 5 μποφόρ, θερμοκρασία 7C – 15C.

Κυριακή 21/1
 

🌧️ Συννεφιά με βροχές μετά το μεσημέρι και πιθανή πρόσκαιρη καταιγίδα την νύχτα, νότιοι άνεμοι 4 - 6 μποφόρ, θερμοκρασία 8C – 14C.

Δευτέρα 22/1

🌧️ Συννεφιά με τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα πάνω από τα 900 μέτρα, βόρειοι άνεμοι 5 – 7 μποφόρ, θερμοκρασία 6C – 11C.

Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη 23,24,25/1

🌧️ Συννεφιά με ασθενείς βροχές, χιονόνερο ή ασθενείς χιονοπτώσεις πάνω από τα 400 μέτρα περίπου κυρίως στα βόρεια του νομού Αττικής και κοντά στους ορεινούς όγκους Πάρνηθας Πεντέλης, βορειοανατολικοί άνεμοι 6 – 7 μποφόρ, θερμοκρασία στο κέντρο θα κυμαίνεται αυτές τις μέρες 3C- 8C στα βόρεια 2C με 4C πιο χαμηλή.

Παρασκευή 26/1

🌥️ Νεφώσεις, βόρειοι άνεμοι σε εξασθένηση, θερμοκρασία από 3C – 11C

Καλό Σαββατοκύριακο !!!


Πηγή : Παχνής Θεόδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια :