Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Κιλοτό μοσχάρι στην κατσαρόλα με μέλι και κρασί (συνταγή)

Εύκολα και πολύ γευστικά...

Υλικά

1 κιλό κιλότο μοσχάρι, πλυμένο, στεγνωμένο και κομμένο σε μεγάλους κύβους
1 κούπα Αγνόλαδο
2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
Αλάτι
Πιπέρι σε κόκκους
500ml λευκό ξηρό κρασί
1 φύλλο δάφνη
2 γεμάτες κ.σ. μέλι

Εκτέλεση

Κόβουμε, πλένουμε και στεγνώνουμε το κρέας.

Στη  συνέχεια το σοτάρουμε, προσθέτουμε τα 2 κρεμμύδια και ανακατεύουμε μέχρι να μαραθούν.

Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το κρασί και το δαφνόφυλλο.

Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για περίπου 2 ώρες.

Προσθέτουμε 2 γεμάτες κουταλιές μέλι και λίγο νερό και συνεχίζουμε το βράσιμο για 10-15 λεπτά μέχρι να σκουρύνει η σάλτσα και να πήξει.

Σερβίρουμε με μακαρόνια, ρύζι ή πατάτες.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την συνταγή αυτή την φίλη μας και εξαιρετική μαγείρισσα κυρία Οικονόμου και το agnomarket-meat.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :