Εύκολα και πολύ γευστικά...
Υλικά
Εκτέλεση
Κόβουμε, πλένουμε και στεγνώνουμε το κρέας.
Στη συνέχεια το σοτάρουμε, προσθέτουμε τα 2 κρεμμύδια και ανακατεύουμε μέχρι να μαραθούν.
Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το κρασί και το δαφνόφυλλο.
Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για περίπου 2 ώρες.
Προσθέτουμε 2 γεμάτες κουταλιές μέλι και λίγο νερό και συνεχίζουμε το βράσιμο για 10-15 λεπτά μέχρι να σκουρύνει η σάλτσα και να πήξει.
Σερβίρουμε με μακαρόνια, ρύζι ή πατάτες.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την συνταγή αυτή την φίλη μας και εξαιρετική μαγείρισσα κυρία Οικονόμου και το agnomarket-meat.gr
Υλικά
1 κιλό κιλότο μοσχάρι, πλυμένο, στεγνωμένο και κομμένο σε μεγάλους κύβους
1 κούπα Αγνόλαδο
2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
Αλάτι
Πιπέρι σε κόκκους
500ml λευκό ξηρό κρασί
1 φύλλο δάφνη
2 γεμάτες κ.σ. μέλι
1 κούπα Αγνόλαδο
2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
Αλάτι
Πιπέρι σε κόκκους
500ml λευκό ξηρό κρασί
1 φύλλο δάφνη
2 γεμάτες κ.σ. μέλι
Εκτέλεση
Κόβουμε, πλένουμε και στεγνώνουμε το κρέας.
Στη συνέχεια το σοτάρουμε, προσθέτουμε τα 2 κρεμμύδια και ανακατεύουμε μέχρι να μαραθούν.
Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το κρασί και το δαφνόφυλλο.
Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για περίπου 2 ώρες.
Προσθέτουμε 2 γεμάτες κουταλιές μέλι και λίγο νερό και συνεχίζουμε το βράσιμο για 10-15 λεπτά μέχρι να σκουρύνει η σάλτσα και να πήξει.
Σερβίρουμε με μακαρόνια, ρύζι ή πατάτες.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την συνταγή αυτή την φίλη μας και εξαιρετική μαγείρισσα κυρία Οικονόμου και το agnomarket-meat.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου