Μια πολύ νόστιμη συνταγή πάρεα με σαλάτα!!!
Υλικά (για 4 μερίδες)
• 4 χοιρινές μπριζόλες με κόκαλο
• 4 σκελίδες σκόρδου πιεσμένες στην πρέσα
• 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
• 2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη
• 2 κουταλιές της σούπας αλάτι
• 2 κουταλάκια του γλυκού πάπρικα
• 1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
• 1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν
Εκτέλεση
1.Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το σκόρδο, το λάδι, τη ζάχαρη, το αλάτι, την πάπρικα και τα πιπέρια μέχρι να ενωθούν τα υλικά και δημιουργηθεί μια πάστα.
2.Αλείφουμε με την πάστα αυτή και τις δυο πλευρές από τις μπριζόλες μας, τις οποίες έχουμε τοποθετήσει σε ένα πυρέξ.
3.Σκεπάζουμε με μεμβράνη το πυρέξ και το βάζουμε στο ψυγείο για 1 έως 3 ώρες.
4.Βγάζουμε τις μπριζόλες από το πυρέξ και τις τοποθετούμε σε ένα τηγάνι γκριλιέρα (με ραβδώσεις), το οποίο σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά 5 - 7 λεπτά από κάθε πλευρά.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την συνταγή αυτή την φίλη μας και πολύ καλή μαγείρισσα κυρία Οικονόμου και το followme.gr!!!
Υλικά (για 4 μερίδες)
• 4 χοιρινές μπριζόλες με κόκαλο
• 4 σκελίδες σκόρδου πιεσμένες στην πρέσα
• 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
• 2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη
• 2 κουταλιές της σούπας αλάτι
• 2 κουταλάκια του γλυκού πάπρικα
• 1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
• 1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν
Εκτέλεση
1.Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το σκόρδο, το λάδι, τη ζάχαρη, το αλάτι, την πάπρικα και τα πιπέρια μέχρι να ενωθούν τα υλικά και δημιουργηθεί μια πάστα.
2.Αλείφουμε με την πάστα αυτή και τις δυο πλευρές από τις μπριζόλες μας, τις οποίες έχουμε τοποθετήσει σε ένα πυρέξ.
3.Σκεπάζουμε με μεμβράνη το πυρέξ και το βάζουμε στο ψυγείο για 1 έως 3 ώρες.
4.Βγάζουμε τις μπριζόλες από το πυρέξ και τις τοποθετούμε σε ένα τηγάνι γκριλιέρα (με ραβδώσεις), το οποίο σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά 5 - 7 λεπτά από κάθε πλευρά.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την συνταγή αυτή την φίλη μας και πολύ καλή μαγείρισσα κυρία Οικονόμου και το followme.gr!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου