Μία πανεύκολη και κλασικά αγαπημένη ασιάτικη συνταγή που μπορείτε να
φτιάξετε.
Νουντλς! Νουντλς! Νουντλς!
Υλικά:
Εκτέλεση:
Ρίχνω καυτό νερό σε μια κατσαρόλα με λίγο αλάτι και ρίχνω τα noodles να φουσκώσουν.
Σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι τσιγαρίζω το κρεμμύδι και τις πιπεριές (όχι πολύ, δεν θέλουμε να ψηθούν, πρέπει να κρατάνε στο στόμα).
Στραγγίζω τα λαχανικά κονσέρβας και τα ρίχνω στο τηγάνι για 1-2 λεπτά και ρίχνω λίγες σταγόνες soy sauce (εξαρτάται πως το προτιμά ο καθένας - όσο πιο πολύ τόσο πιο σκούρο χρώμα θα έχει).
Ανοίγω τα νούντλς, τα στραγγίζω και τα ρίχνω στο τηγάνι και ανακατεύω. Προσθέτω αλάτι και πιπέρι και προσθέτω αν θέλω ακόμα λίγο soy sauce για το χρώμα.
Δοκιμάστε το! Είναι πολύ εύκολο και νόστιμο.
Πηγή : greekcook.gr

Υλικά:
- 1 πακέτο noodles
- 1 κονσέρβα λαχανικά κινέζικα (προαιρετικά) αν προτιμάτε βάλτε τα ολόφρεσκα δικά σας λαχανικά...
- 1 κρεμμύδι κομμένο ροδέλλες
- 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη στενόμακρες λωρίδες
- 1 πιπεριά πορτοκαλί κομμένη στενόμακρες λωρίδες
- 200 γρ. μανιτάρια (προαιρετικά)
- soy sauce
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι
Εκτέλεση:
Ρίχνω καυτό νερό σε μια κατσαρόλα με λίγο αλάτι και ρίχνω τα noodles να φουσκώσουν.
Σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι τσιγαρίζω το κρεμμύδι και τις πιπεριές (όχι πολύ, δεν θέλουμε να ψηθούν, πρέπει να κρατάνε στο στόμα).
Στραγγίζω τα λαχανικά κονσέρβας και τα ρίχνω στο τηγάνι για 1-2 λεπτά και ρίχνω λίγες σταγόνες soy sauce (εξαρτάται πως το προτιμά ο καθένας - όσο πιο πολύ τόσο πιο σκούρο χρώμα θα έχει).
Ανοίγω τα νούντλς, τα στραγγίζω και τα ρίχνω στο τηγάνι και ανακατεύω. Προσθέτω αλάτι και πιπέρι και προσθέτω αν θέλω ακόμα λίγο soy sauce για το χρώμα.
Δοκιμάστε το! Είναι πολύ εύκολο και νόστιμο.
Πηγή : greekcook.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου