Ο Καιρός από 23/1 έως 29/1 - Κακοκαιρία την Τρίτη 24/1

Κακοκαιρία την Τρίτη!!!

Βαρομετρικό χαμηλό από την κεντρική Μεσόγειο χωρίς όνομα προς το παρόν,θα επηρεάσει από αύριο Δευτέρα 23/1 και πρώτα την δυτική Ελλάδα
με βροχές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά όπου αυτά τα φαινόμενα θα επεκταθούν μέσα στην νύχτα ανατολικά και έτσι την Τρίτη θα έχουμε στη χώρα βροχές ισχυρές καταιγίδες και πυκνά χιόνια σε όλα τα ορεινά αλλά και ημιορεινά της βόρειας Ελλάδας.

Η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο την Τρίτη ως προς τις ελάχιστες τιμές αλλά θα αρχίσει να πέφτει πάλι από την Τετάρτη και έτσι Πέμπτη και Παρασκευή θα κάνει πολύ κρύο με ασθενεί όμως φαινόμενα στα ανατολικά ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι γενικά από ΝΑ και ΒΑ διευθύνσεις 5-7μποφόρ.


ΑΤΤΙΚΗ

ΔΕΥΤΕΡΑ 23/1 Νεφώσεις που θα πυκνώσουν και από το απόγευμα αργά θα βρέξει,άνεμοι βορειοανατολικοί 4-5μποφόρ, θερμοκρασία 4C-12C.

ΤΡΙΤΗ 24/1 Συννεφιά με βροχές ισχυρές και πιθανόν καταιγίδα προς το μεσημέρι απόγευμα, άνεμοι νοτιοανατολικοί 5-6μποφόρ, θερμοκρασία 6C-12C.

ΤΕΤΑΡΤΗ 25/1 Νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα>900 μέτρα, βόρειοι άνεμοι 5-6μποφόρ βορειοανατολικοί, θερμοκρασία 5C-11C.

ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26,27/1 Νεφώσεις με ασθενείς βροχές ή χιονόνερο και χιόνι στα ορεινά αλλά και διαστήματα με ήλιο, βόρειοι άνεμοι 6μποφόρ, θερμοκρασία από 3C-8C.

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 28,29/1 Η ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ είναι για βελτίωση αυτού με Ηλιοφάνεια, άνοδος της θερμοκρασίας κρύο μόνο ην νύχτα και το πρωί και ασθενείς ανέμους....

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!
Πηγή : Παχνής Θεόδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια :