Εύκολη και πολύ γευστική συνταγή!!!
Υλικά
2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε φέτες
1 ποτηράκι βότκα
4 κουταλάκια του γλυκού πάπρικα γλυκιά
4 στήθη φιλέτο κοτόπουλου κομμένα σε κύβους
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο σε φέτες
8 κουταλιές εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Μερίδες: 2-4 Άτομα
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο τηγάνι με καπάκι ζεσταίνετε το λάδι και σοτάρετε το κρεμμύδι μέχρι να πάρει χρώμα.
Στη συνέχεια σοτάρετε μαζί και το κοτόπουλο μέχρι χρυσίσει.
Προσθέστε τις πιπεριές, γυρίστε τις δυο φορές στο τηγάνι και σβήστε με τη βότκα.
Αλατοπιπερώνετε και προσθέστε και την πάπρικα.
Ανακατέψτε πολύ καλά όλα τα υλικά μαζί, σκεπάστε με το καπάκι, χαμηλώστε τη φωτιά και αφήστε το φαγητό να σιγοψηθεί για μισή ώρα περίπου.
Κατά το μαγείρεμα αν χρειάζεται προσθέστε λίγο ζεστό νερό για να μην κολλήσει.
Συνοδέψτε το ιδανικά με ρύζι και κρασί της αρεσκείας σας!
Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την συνταγή αυτή την φίλη μας και πολύ καλή μαγείρισσα κυρία Οικονόμου και το agnomarket-meat.gr
Υλικά
2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε φέτες
1 ποτηράκι βότκα
4 κουταλάκια του γλυκού πάπρικα γλυκιά
4 στήθη φιλέτο κοτόπουλου κομμένα σε κύβους
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο σε φέτες
8 κουταλιές εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Μερίδες: 2-4 Άτομα
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο τηγάνι με καπάκι ζεσταίνετε το λάδι και σοτάρετε το κρεμμύδι μέχρι να πάρει χρώμα.
Στη συνέχεια σοτάρετε μαζί και το κοτόπουλο μέχρι χρυσίσει.
Προσθέστε τις πιπεριές, γυρίστε τις δυο φορές στο τηγάνι και σβήστε με τη βότκα.
Αλατοπιπερώνετε και προσθέστε και την πάπρικα.
Ανακατέψτε πολύ καλά όλα τα υλικά μαζί, σκεπάστε με το καπάκι, χαμηλώστε τη φωτιά και αφήστε το φαγητό να σιγοψηθεί για μισή ώρα περίπου.
Κατά το μαγείρεμα αν χρειάζεται προσθέστε λίγο ζεστό νερό για να μην κολλήσει.
Συνοδέψτε το ιδανικά με ρύζι και κρασί της αρεσκείας σας!
Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την συνταγή αυτή την φίλη μας και πολύ καλή μαγείρισσα κυρία Οικονόμου και το agnomarket-meat.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου