Πώς να αποκτήσετε τέλειους γλουτούς

Σίγουρα τα όμορφα και σφιχτά oπίσθια αποτελούν ένα σημείο κλειδί του γυναικείου σώματός που συγκεντρώνει τα βλέμματα των ανδρών.

Μπορούμε κάθε ώρα της ημέρας σχεδόν ξεκούραστα με μια παθητική άσκηση να σφίγγουμε και να χαλαρώνουμε τους μύες των
γλoυτών μας όταν στεκόμαστε χωρίς φυσικά να μας βλέπει κάποιος.

Το ίδιο μπορούμε να κάνουμε και μπρούμυτα στο κρεβάτι μας μέχρι να μας πάρει ο ύπνος. H βασική άσκηση τώρα με την οποία θα 'σώσουμε' τους γλουτούς μας έχει λίγο κόπο παραπάνω αλλά πρέπει να τηρηθεί σχεδόν καθημερινά. Δεν παίρνει πάνω από 10 λεπτά το πολύ, είναι όμως θαυματουργή.

Σε ένα στρωματάκι καθίστε στα τέσσερα με τις παλάμες και τα γόνατα λυγισμένα στο πάτωμα κοιτώντας μπροστά και όχι κάτω. Με το ένα πόδι λυγισμένο σηκώστε το στον αέρα χωρίς να το τεντώσετε -κρατήστε μέχρι το 2 και επιστρέψτε το πόδι στην αρχική του θέση. Θα πρέπει να επαναλάβετε 20 φορές για το κάθε πόδι.

Αυτή τη διαδικασία θα την τηρήσετε επί 3 φορές για το κάθε πόδι προσέχοντας φυσικά να αναπνέετε κανονικά και να νιώθετε το κάψιμο και την πίεση στους γλουτούς και στα πόδια. Αν σας πονά η μέση, ο αυχένας ή αισθάνεστε άσχημα στα γόνατα κάτι δεν κάνετε καλά.

*Για τα γόνατα μπορείτε να τοποθετήσετε στο έδαφος ένα μικρό μαξιλαράκι εκτός από το στρώμα (εάν γνωρίζετε ότι έχετε ευαισθησία)

Πηγή : pistepseto.net

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Αν σας άρεσε η Σελίδα μας, ενισχύστε μας τώρα!!!

https://paypal.me/topnea?locale.x=el_GR