Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Κιλότο μοσχάρι στην κατσαρόλα με μέλι και κρασί (συνταγή)

Θα σας εντυπωσιάσει στα σίγουρα...

Υλικά

1 κιλό κιλότο μοσχάρι, πλυμένο, στεγνωμένο και κομμένο σε μεγάλους κύβους
1 κούπα Αγνόλαδο
2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
Αλάτι
Πιπέρι σε κόκκους
500ml λευκό ξηρό κρασί
1 φύλλο δάφνη
2 γεμάτες κ.σ. μέλι


Εκτέλεση

 Κόβουμε, πλένουμε και στεγνώνουμε το κρέας. Στη  συνέχεια το σοτάρουμε, προσθέτουμε τα 2κρεμμύδια και ανακατεύουμε μέχρι να μαραθούν.

Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το κρασί και το δαφνόφυλλο.

Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για περίπου 2 ώρες.

Προσθέτουμε 2 γεμάτες κουταλιές μέλι και λίγο νερό και συνεχίζουμε το βράσιμο για 10-15 ' μέχρι να σκουρύνει η σάλτσα και να πήξει.

Σερβίρουμε με μακαρόνια, ρύζι ή πατάτες.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την συνταγή αυτή την φίλη μας και πολύ καλή μαγείρισσα κυρία Οικονόμου και το agnomarket-meat.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :