Ο καιρός από 12/11 έως 16/11

Έρχεται κρύο.....

Σήμερα θα έχουμε βροχές και καταιγίδες σχεδόν σε όλη την χώρα και κυρίως στα δυτικά με ισχυρούς νοτιοδυτικούς ανέμους και λίγα χιόνια στα
βόρεια ορεινά.

Βελτιώνεται από το βράδυ ο καιρός και έτσι αύριο Κυριακή θα έχουμε καλοκαιρία με φυσιολογικές θερμοκρασίες και εξασθενημένους ανέμους.

Όσο αναφορά στην εξέλιξη τις επόμενες μέρες ,η ψυχρή μάζα που έχει εγκατασταθεί στην κεντρική και βόρεια Ευρώπη και δίνει τις πυκνές πρώιμες για την εποχή χιονοπτώσεις και σε χαμηλά υψόμετρα φαίνεται να κινείται προς τα Βαλκάνια και θα κρυώσει αρκετά τον καιρό στην Ελλάδα,θα ενισχύσει τους βοριάδες στο Αιγαίο αλλά από βροχές και χιονοπτώσεις θα είναι πολύ τοπικές και ασθενείς. 

ΑΤΤΙΚΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 12/11 Λίγες νεφώσεις που θα πυκνώσουν προς το μεσημέρι και το απόγευμα και δεν αποκλείεται να έχουμε ισχυρή μπόρα-καταιγίδα μικρής διάρκειας, νοτιοδυτικοί άνεμοι 5-7μποφόρ προς το μεσημέρι, Θερμοκρασία 10C-21C.

ΚΥΡΙΑΚΗ-ΔΕΥΤΕΡΑ 13,14/11 Αρκετή ηλιοφάνεια και μόνο προς το βράδυ της Δευτέρας θα συννεφιάσει, άνεμοι μέτριοι με τάση ενίσχυσης σε Βορειοανατολικούς από Δευτέρα βράδυ, Θερμοκρασία 10C-19C.

ΤΡΙΤΗ-ΤΕΤΑΡΤΗ 15,16/11 Συννεφιά με πιθανότητα ασθενής βροχής στα βόρεια του νομού και ασθενή χιονόπτωση στην Πάρνηθα >1200μέτρα, βόρειοι άνεμοι 6 με 7μποφόρ, Θερμοκρασία 7C-14C κατά μέσο όρο, στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Καλό Σαββατοκύριακο και καλή εβδομάδα!!!
Πηγή : Παχνής Θεόδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια :