Ο Καιρός από 6/1 έως 7/1 - Χιονοπρόγνωση Αττικής!!! 🌨🌬

Σήμερα ηλιοφάνεια με άνοδο της θερμοκρασίας και ασθενείς ανέμους. 

Βαθμιαία επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός αύριο από το μεσημέρι στην Αττική με βροχές και χιόνια στα ορεινά. Από το βράδυ θα χιονίσει στα
ημιορεινα και προς τα ξημερώματα στα βόρεια προάστια πάνω από 200 μέτρα. Οι άνεμοι θα ενισχυθούν βοριάδες στα 8 μποφόρ από το απόγευμα. Θερμοκρασία σε πτώση από το απόγευμα 3C -9C.

Δευτέρα 6/1
Χιονοπτώσεις κατά περιόδους πυκνές μέχρι τα 100-200 μέτρα. Θα το στρώσει σχεδόν σε όλα τα βόρεια προάστια και στα υψώματα στις παρυφές της Αθήνας. Νιφάδες και στο κέντρο προς το απόγευμα της Δευτέρας. Στα υπόλοιπα τμήματα χιονόνερο. Βοριάδες 8-9 μποφόρ και θερμοκρασία 0C -5C.

Τρίτη 7/1
Αρχικά τοπικές χιονοπτώσεις κυρίως στα βόρεια και ανατολικα. Βοριάδες 8 μποφόρ και θερμοκρασία 1C-7C. Βελτίωση από το μεσημέρι.

Προσοχή λοιπόν όσοι θα κινηθούν στους νόμους Αττικής, Βοιωτίας, Εύβοιας, Μαγνησίας, Φθιώτιδας, Κορινθίας να έχετε αλυσίδες οπωσδήποτε σε όλο το επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο. Αναμένονται χιονοθυελλες. Επίσης στα ορεινά ημιορεινα Κυκλάδων και Κρήτης πυκνές χιονοπτώσεις και χιονοθυελλες. Στα νησιά του βορείου και κεντρικού Αιγαίου επίσης χιονοθύελλες σε μηδενικό υψόμετρο.

Σίγουρα θα έχουμε απαγόρευση απόπλου.

Προσοχή στον παγετό!!!

Θα σας ενημερώσω για οτιδήποτε νεότερο.

Πηγή : Παχνής Θεόδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια :