Χοιρινό στη λαδόκολα με μέλι μουστάρδα και τυρί (συνταγή)

Συνοδεύστε το με μπύρα ή κρασί...

Υλικά

1 κιλό χοιρινό κομμένο σε κύβους
3 ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε ροδέλες
4 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
300-400 γρ. κεφαλογραβιέρα, κομμένη σε μικρούς κύβους
2 – 3 κλαράκια φρέσκο δεντρολίβανο
1 πιπεριά Φλωρίνης, κομμένη σε λεπτές ροδέλες
1 πιπεριά πράσινη , κομμένη σε κομματάκια
2 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.σ. μέλι
λίγη πάπρικα γλυκιά, σε σκόνη
μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
4 λαδόκολες

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζουμε τα κομμάτια χοιρινού μαζί με το μέλι, τη μουστάρδα, το δενδρολίβανο, το σκόρδο , αλάτι και πιπέρι.

Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να μαριναριστεί για 2 ώρες τουλάχιστον.

Διπλώνουμε κάθε λαδόκολλα στα τέσσερα και τοποθετούμε στο κέντρο το κρέας μαζί με κομμάτια από τη γραβιέρα και τις πιπεριές, όλα τα υπόλοιπα υλικά, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε, κλείνουμε κάθε λαδόκολλα σαν πουγκί και δένουμε σφιχτά με μια κλωστή.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για δύο ώρες.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την συνταγή αυτή την φίλη μας και εξαιρετική μαγείρισσα κυρία Οικονόμου και το sintayes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :