Υπέροχη συνταγή!!!
Υλικά
4 φιλέτα κοτόπουλου
1/2 κούπα Αγνόλαδο
4 γλυκοπατάτες
1/2 κ.γ. καυτερό μπούκοβο
2 κ.σ. μουστάρδα απαλή
4 κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο
1 κ.γ. ξερό θυμάρι
αλάτι και φρεσκοτριμμένα πιπέρια
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις γλυκοπατάτες και τις κόβουμε σε λεπτές ροδέλες.
Σε ένα πυρέξ βάζουμε μια λαδόκολλα και από πάνω τα φιλέτα κοτόπουλου, τις ροδέλες γλυκοπατάτας, το μπούκοβο, τα μυρωδικά και αλατοπιπερώνουμε.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το λάδι με τη μουστάρδα και περιχύνουμε το φαγητό μας.
Αφού έχουμε προθερμάνει το φούρνο μας στους 200°C, βάζουμε το πυρέξ και ψήνουμε για 45 λεπτά προσέχοντας να μη μας στεγνώσουν τα φιλέτα.
Συνοδεύουμε με κρασί της αρεσκείας μας.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την συνταγή αυτή την φίλη μας και πολύ καλή μαγείρισσα κυρία Οικονόμου και το agnomarket-meat.gr
Υλικά
4 φιλέτα κοτόπουλου
1/2 κούπα Αγνόλαδο
4 γλυκοπατάτες
1/2 κ.γ. καυτερό μπούκοβο
2 κ.σ. μουστάρδα απαλή
4 κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο
1 κ.γ. ξερό θυμάρι
αλάτι και φρεσκοτριμμένα πιπέρια
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις γλυκοπατάτες και τις κόβουμε σε λεπτές ροδέλες.
Σε ένα πυρέξ βάζουμε μια λαδόκολλα και από πάνω τα φιλέτα κοτόπουλου, τις ροδέλες γλυκοπατάτας, το μπούκοβο, τα μυρωδικά και αλατοπιπερώνουμε.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το λάδι με τη μουστάρδα και περιχύνουμε το φαγητό μας.
Αφού έχουμε προθερμάνει το φούρνο μας στους 200°C, βάζουμε το πυρέξ και ψήνουμε για 45 λεπτά προσέχοντας να μη μας στεγνώσουν τα φιλέτα.
Συνοδεύουμε με κρασί της αρεσκείας μας.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την συνταγή αυτή την φίλη μας και πολύ καλή μαγείρισσα κυρία Οικονόμου και το agnomarket-meat.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου