5 Βήματα για να πετύχεις αυτό που θέλεις στη Ζωή σου (βίντεο)!!

Αν όχι Εμείς, τότε Ποίος? Αν όχι Τώρα, Πότε?

Τα τελευταία χρόνια και λόγω στροφής στην επαγγελματική μου πορεία ασχολήθηκα ως θεατής με την αναζήτηση Motivations Videos από τα οποία
προσπαθούσα να αποκτήσω μια γνώση που δεν είχα πριν..

Ένα από αυτά τα βίντεο ήταν και το παρακάτω, μια ομιλία του Arnold Schwarzenegger σε ηλικία 70 ετών και αφού πλέον έχει μια πλήρη εικόνας της ζωής του. Ειλικρινά την έχω ακούσει πάνω από 30 φορές και κάθε φορά έχω να μάθω και κάτι καινούργιο...

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και ο Arnold Schwarzenegger τα βήματα για αν πετύχεις ότι θέλεις στην Ζωή σου είναι τα εξής:

1. Βρείτε το όραμά σας
Ρωτήστε τον εαυτό σας τι σας αρέσει ή αν ήδη το ξέρετε έχετέ το συνέχεια στο μυαλό σας ως σκοπό και στο της Ζωής σας.

2. Να σκέφτεστε μεγαλόπνοα
Πότε μην σκέφτεστε και μην αρκείστε στα λίγα. Πάντα να βάζετε μεγάλους και πιθανόν άπιαστους στόχους. Τους οποίους και να μην τους πιάσετε να έχετε κάνει με την παραλίγο επίτευξή τους πολύ μεγάλη προσωπική πρόοδο.

3. Αγνοήστε τους Ανθρώπους που λένε ''Δεν Γίνεται''
Κάνοντας αυτούς τους μεγάλους και πιθανόν άπιαστους στόχους πολύ θα βρεθούν να σας πούνε εκφράσεις όπως: δεν γίνεται αυτό που λες, είναι απίθανο να το καταφέρεις, δεν έχει ξαναγίνει αυτό οπότε πως θα το κάνεις εσύ? Η Απάντηση σε όλα αυτά είναι πίστη στον εαυτό μας και σε αυτό που θέλουμε να πετύχουμε στην Ζωή μας.

4. Δούλεψε πολύ σκληρά
Η ημέρα έχεις για όλους μας 24 ώρες. 8 είναι για τον ύπνο, 8-10 συνήθως είναι για την εργασία, 1 ώρα για μετακινήσεις ή άλλα, 1 ώρα γυμναστήριο και μας μένουν 4 ώρες... Οπότε τι κάνεις με αυτές τις 4 ώρες??? Η απάντηση είναι προγραμματισμός και καθημερινή βελτίωση και των 3 επιπέδων μας (Ψυχικό, Πνευματικό και Σωματικό).

5. Μην παίρνεις μόνο, δώσε και κάτι πίσω
Την στιγμή που θα έχεις πετύχει όλα αυτά που πάντα ήθελες είναι καιρός να δώσεις και κάτι πίσω στην κοινωνία, στους φίλους σου και στους συγγενείς σου. Ξεκίνα να βοηθάς και να δίνεις πολύ περισσότερο από αυτά που θα πάρεις!!!

Δείτε την καταπληκτική ομιλία του Arnold Schwarzenegger:
Tip:
Επενδύστε σε αυτό που αγαπάτε!!!

Πηγή : Αλεξόπουλος Ιωάννης , Motivation Madness

Δεν υπάρχουν σχόλια :