Παρουσίαση εταιρίας Auto Damigos

Διαθέτει πάνω από 150 επιλεγμένα ποιοτικά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα!!!

Στην AUTO DAMIGOS επιδιώκουν όχι απλά την πώληση του αυτοκίνητου αλλά τη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τούς πελάτες τους. Βασικός τους στόχος είναι να κερδίζουν βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα την αναγνώριση του κοινού μέσα από την ποιότητα των
επιλεγμένων αυτοκίνητων και των υπηρεσιών τους.

Για όλα τα αυτοκίνητα που διατίθενται στις εκθέσεις της AUTO DAMIGOS μπορεί να πραγματοποιηθεί Test Drive και έλεγχος σε συνεργείο της επιλογής του υποψήφιου πελάτη διασφαλίζοντας την ποιότητα και την αρίστη κατάσταση των οχημάτων τους (ελαφρώς μεταχειρισμένα οχήματα ως επί το πλείστον maximum πενταετίας τελευταίας τεχνολογίας).

Η AUTO DAMIGOS σας προσκαλεί στους εκθεσιακούς της χώρους να επιλέξετε μαζί το αυτοκίνητο της αρέσκεια σας. Σε περίπτωση που το αυτοκίνητο που επιθυμείτε δεν βρίσκεται στις εκθέσεις τους το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό τους θα το αναζητήσει μέσα από τους συνεργαζόμενους προμηθευτές τους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εναλλακτικά επισκεφθείτε το site τους και συμπληρώστε την φόρμα ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ και άμεσα θα αναζητήσουν το όχημα που επιθυμείτε και θα επικοινωνήσουν μαζί σας.

Η δυναμική της AUTO DAMIGOS δεν περιορίζεται μέσα στους χώρους των καταστημάτων της αλλά σε ένα ευρύτερο δίκτυο Σε Ελλάδα και Ευρώπη που έχει αναπτυχθεί μέσα από την πολυετή παρουσία στο χώρο του αυτοκίνητου. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουν την αξιοπιστία τους και την ποιότητα τους δημιουργώντας μια μεγάλη δέσμευση και σχέση εμπιστοσύνης με εσάς!
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο κατάστημα της AUTO DAMIGOS:

Λεωφ Δημοκρατίας 293, Αχαρναί
Μεταχειρισμένα | Χορηγήσεις | Ασφάλιση | Ανταλλαγές | Εγγύηση
Τηλεφωνικό κέντρο: 210-2321718

Δεν υπάρχουν σχόλια :