Ο Καιρός από 27/2 έως 4/3 - Την τελευταία πινελιά του θα βάλει ο χειμώνας το επόμενο 48ωρο!!!

Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ…

Σήμερα 27/2 οι νεφώσεις θα αυξηθούν από την δυτική Ελλάδα και θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες, τα φαινόμενα θα επεκταθούν μέσα στην νύχτα ανατολικότερα ενώ θα χιονίσει
στα ορεινά αλλά και πεδινά της βόρειας Ελλάδας. Οι άνεμοι δυτικών γενικά διευθύνσεων 5 – 7 μποφόρ στα πελάγη. Θερμοκρασία σε κανονικά επίπεδα.

Τετάρτη 28/2 τα φαινόμενα θα περιοριστούν γρήγορα στο ανατολικό Αιγαίο και την Θράκη με τα χιόνια εκεί να είναι και στα πεδινά. Στην Θράκη θα έχουμε και χιονοθύελλες. Οι άνεμοι στα πελάγη 6 – 7 μποφόρ. Θερμοκρασία στα ίδια επίπεδα.

Πέμπτη 1/3 σταματούν τα φαινόμενα, όμως οι θερμοκρασία θα σημείωση σημαντική πρόσκαιρη πτώση. Στην βόρεια Ελλάδα θα έχουμε το πρωί ισχυρό παγετό -10C σε πολλές περιοχές. Οι βορειοδυτικοί άνεμοι 6 – 7 μποφόρ στα πελάγη.

Παρασκευή 2/3 νεφώσεις με τοπικές βροχές στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι σε εξασθένηση και η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Σαββατοκύριακο 3/2-4/2 νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως την Κυριακή και κυρίως στο Ιόνιο και την ηπειρωτική Ελλάδα. Οι άνεμοι νότιοι μέτριοι. Θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο σε όλη την χώρα.


ΑΤΤΙΚΗ

🌥️🌧️Σήμερα 27/2

Νεφώσεις που θα αυξηθούν και την νύχτα θα βρέξει. Δυτικοί άνεμοι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία 7C-15C.

🌦️🌥️Τετάρτη 28/2

Βροχές νωρίς το πρωί πολύ γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί. Βορειοδυτικοί άνεμοι 5 μποφόρ και θερμοκρασία 5C – 14C.

🌥️
☀️Πέμπτη 1/3

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και δεν αποκλείεται στις κορυφές τις Πάρνηθας να χιονίσει πρόσκαιρα. Βόρειοι άνεμοι 5 -6 μποφόρ και θερμοκρασία σε πτώση 4C- 11C

🌥️🌥️Παρασκευή 2/3

Νεφώσεις, νότιοι άνεμοι 4 μποφόρ και θερμοκρασία 7C-16C.

🌥️🌦️Σαββατοκύριακο 3/3-4/3

Νεφώσεις με τοπικές βροχές την Κυριακή. Άνεμοι ασθενείς και θερμοκρασία 9C- 19C.

Καλή άνοιξη να έχουμε !!!


Πηγή : Παχνής Θεόδωρος και Αρκάς(φωτογραφία άρθρου)

Δεν υπάρχουν σχόλια :