Ο Καιρός από 8/4 έως 13/4 - (Μια πρώτη εικόνα μέχρι το Πάσχα...)

Ο καιρός μέχρι την Μ. Πέμπτη!!!

Άστατος ο καιρός σήμερα με τοπικές μπόρες και βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα στα Ηπειρωτικά και το Βόρειο Αιγαίο,βελτίωση προς το
βράδυ, βόρειοι άνεμοι 5-6μποφόρ και θερμοκρασία 20-21C.

Ανοιξιάτικος καιρός το Σαββατοκύριακο και την μεγάλη βδομάδα ,με κάποιες βροχές το Σάββατο στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη και την Μ.Τετάρτη-Μ.Πέμπτη στα νότια νησιώτικα τμήματα.Βοριαδάκι θα έχουμε 4-6μποφόρ και θερμοκρασία σε άνοδο!!!

ΑΤΤΙΚΗ

ΣΚ 8,9/4 Ηλιοφάνεια με βοριαδάκι 4-5μποφόρ,θερμοκρασία 7C-20C.

M.ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ Μ.ΠΕΜΠΤΗ 10,11,12,13/4: Αρκετή Ηλιοφάνεια και λίγα σύννεφα που θα είναι περισσότερα την μεσημεριανές, απογευματινές ώρες της Μ.Τετάρτης και Μ.Πέμπτης χωρίς βροχή όμως, βοριαδάκι 3-4μποφόρ, θερμοκρασία 10C-23C.

Θα προσπαθήσω να προσεγγίσω την καιρική κατάσταση και προς το ΠΑΣΧΑ, έτσι Μ.Παρασκευή θα παραμείνει καλός ο καιρός με λίγη συννεφιά, Μ.Σάββατο και Κυριακή του ΠΑΣΧΑ δείχνει να παρουσιάζει μικρή πτώση η θερμοκρασία, κάποιες βροχές το απόγευμα στα ορεινά τμήματα της χώρας και ενίσχυσή βοριάδων στα ανατολικά Ηπειρωτικά και το Αιγαίο χωρίς προβλήματα όμως.

Τέλος Δευτέρα του ΠΑΣΧΑ θα παραμείνει η ψύχρα και οι βοριάδες....θα ενημερώσω και τις επόμενες μέρες για το ΠΑΣΧΑ σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές.

Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!!!
Πηγή : Παχνής Θεόδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια :