Ο Καιρός από 26/1 έως 31/1 - Χειμώνααας!!!

ΧΕΙΜΩΝΑΣ!!! 

Θα έχουμε την ευκαιρία να την ξαναδούμε την ΝΙΦΑΔΑ οι χιονόφιλοι και στην Αττική!!!

Υποψία σχετικής καλοκαιρίας το πρώτο 10ήμερο
του Φεβρουαρίου....

Ψυχρή αέρια μάζα πολικής προέλευσης έχει πάρει τον δρόμο της προς την Νοτιοανατολική Ευρώπη και την χώρα μας (τώρα βρίσκεται στην Ρουμανία) και θα μας επηρεάσει από αύριο και κυρίως την Παρασκευή με θυελλώδεις βοριάδες πολύ κρύο και τοπικές χιονοπτώσεις ακόμα και στα πεδινά κυρίως της Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Στερεά Ελλάδας, Εύβοιας και ΒΑ Πελοποννήσου.

Σταδιακή βελτίωση από το Σάββατο με παγωνιά όμως.

Κυριακή ίσως έχουμε ασθενεί φαινόμενα χιονόνερο η χιόνι και από την νέα βδομάδα θα επικρατήσει κρύο την νύχτα αλλά την μέρα θα ανέβει η θερμοκρασία στα κανονικά για την εποχή και θα έχουμε γενικά καλό καιρό.

ΑΤΤΙΚΗ

ΠΕΜΠΤΗ 26/1 Συννεφιά με ασθενή βροχή ή χιονόνερο και χιονοπτώσεις στα ημιορεινά, ορεινά >400m αλλά την νύχτα θα χιονίσει ασθενώς και πρόσκαιρα μέχρι μηδενικό υψόμετρο κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού, βόρειοι άνεμοι 5 με 6μποφόρ, θερμοκρασία 2C-6C.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/1 Συννεφιές κατά διαστήματα με ασθενείς χιονοπτώσεις νιφαδοπτώσεις κυρίως στα βόρεια και βορειοδυτικά τμήματα του νομού αλλά και ήλιο στα κεντρικά και νότια, βόρειοι άνεμοι 8μποφόρ και το κρύο ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ -1C έως 4C.

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 28,29/1 Συννεφιές με ασθενές χιονόνερο η χιονόπτωση στα ορεινά πρόσκαιρα την Κυριακή, βόρειοι άνεμοι 4 με 5 μποφόρ, θερμοκρασία -2C έως 7C.

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΤΡΙΤΗ Νεφώσεις, άνεμοι 4 μποφόρ, θερμοκρασία από 0C έως 11C.

ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΥΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ...
Πηγή : Παχνής Θεόδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια :