Κακοκαιρία με απ'ολα....

Πρόγνωση μέχρι την Τετάρτη 20/1/2016

Δεν έχουν αλλάξει τα στοιχεία για την επερχόμενη κακοκαιρία όπου είχα ενημερώσει 12/1 και έτσι θα πρέπει να δώσουμε ΠΡΟΣΟΧΗ στις βροχές και
καταιγίδες από αύριο το απόγευμα και μετά ,στους θυελλώδεις ανέμους και δευτερευόντως στις χιονοπτώσεις και το κρύο που θα είναι τσουχτερό από την Δευτέρα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΤΤΙΚΗ

Σάββατο 16/1 Συννεφιά με τοπικές βροχές που από το απόγευμα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν ισχυρές καταιγίδες την νύχτα,Νότιοι άνεμοι 7-8μποφόρ κατά την διάρκεια των καταιγίδων θα ενισχυθούν πολύ οι άνεμοι 9-10μποφορ προσοχή στα αιωρούμενα αντικείμενα,Θερμοκρασία 10C έως15C.

Κυριακή 17/1 Καταιγίδες τοπικά ισχυρές νωρίς το πρωί ,αργότερα θα εξασθενήσουν και θα υπάρχουν διαστήματα με μικρά ανοίγματα στον καιρό προς το μεσημέρι και το απόγευμα,προς την νύχτα θα ενταθούν τα φαινόμενα με βροχές και κάποιες χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα>1000μέτρα Νοτιοδυτικοί Άνεμοι 5-6μποφόρ ,Θερμοκρασία 7C έως 14C.

Δευτέρα 18/1 Βροχές η χιονόνερο και χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά ,από το απόγευμα θα χιονίσει και στα βόρεια προάστια προς τα μεσάνυχτα πρόσκαιρα και στο κέντρο.Βόρειοι άνεμοι 6-7μποφόρ 2C έως 7C στο κέντρο.

Τρίτη 19/1 Τοπικές χιονοπτώσεις ποιο έντονες στα βόρεια προάστια και γενικά στα βόρεια και ανατολικά του νομού με μερική χιονόστρωση από τα 150-200μέτρα και ολική χιονόστρωση από 250-300μέτρα και πάνω,από το απόγευμα θα εξασθενήσουν τα φαινόμενα.Θερμοκρασία πολύ χαμηλή 0C έως 4C στο κέντρο.

Τετάρτη 20/1 Τοπικές συννεφιές ,Βόρειοι άνεμοι 3-4μποφόρ ,θερμοκρασία -2C έως 6C στο κέντρο.
(Όσο αναφορά τις χιονοπτώσεις αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω.)

Αυτά προς το παρόν ,ΚΑΛΟ ΣΚ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ και ίσως μας απασχολήσει ένας νέος γύρος χιονοπτώσεων στην Αττική προς το τέλος της νέας εβδομάδας....
Πηγή : Θεόδωρος Παχνής

Δεν υπάρχουν σχόλια :