ROGER FEGHALI ο Λιβανέζος οδηγός που έχει τρελάνει το διαδίκτυο! (φότος&βίντεο)

Ένα βιντεάκι που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με ένα κόκκινο MITSUBISHI LANCER EVO VI

το οποίο κινείται με εντυπωσιακό και γρήγορο ρυθμό έχει τραβήξει τα βλέμματα του κόσμου και έχει προκαλέσει ταυτόχρονα πολλά θετικά σχόλια
για τον εντυπωσιακό τρόπο οδήγησής του. Με αφορμή όλο αυτό ψάξαμε και μάθαμε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούσαμε για το αμάξι αλλά και για τον «χερά» οδηγό του καθώς και το είδος του αγώνα και την τοποθεσία.

Το πολύ δυνατό αυτό MITSUBISHI LANCER EVO VI λοιπόν ανήκει στον ROGER FEGHALI και λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα αναβάσεων του Λιβάνου. Ο ικανότατος οδηγός παίρνει μέρος και στο πρωτάθλημα ράλλυ του Λιβάνου με ένα MITSUBISHI LANCER EVO X και συνοδηγό την LARA VANNESTE κάνοντας και εκεί πολύ καλές εμφανίσεις, με την ομάδα της MOTORTUNE RACING να έχει αναλάβει την προετοιμασία και την συντήρηση και των δυο αυτοκινήτων με μεγάλη επιτυχία. Ο ROGER FEGHALI είναι ένας πολύ έμπειρος, γρήγορος και εντυπωσιακός οδηγός με ένα ιδιαίτερο στυλ οδήγησης, έχοντας πολλές επιτυχίες και διακρίσεις σε αγώνες που συμμετείχε εντός και εκτός της πατρίδας του με αρκετά δυνατά αυτοκίνητα.
Πηγή : time2rally.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :