- 5 πιπεριές Φλωρίνης (από βάζο)
- 1 μπολ τυροκαυτερή σπιτική ή εμπορίου
- 2 κλαδάκια φρέσκο θυμάρι
- 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
- 6 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. ξύδι
Εκτέλεση
- Κόβουμε τη μια από τις πιπεριές σε πολύ μικρά κομμάτια. Την ανακατεύουμε με την τυροκαυτερή, το θυμάρι, την πάπρικα και τις 3 κουταλιές ελαιόλαδο.
- Γεμίζουμε τις υπόλοιπες πιπεριές με το μείγμα που ετοιμάσαμε και σερβίρουμε προσθέτωντας από πάνω το υπόλοιπο ελαιόλαδο και το ξύδι.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου