Ο καιρός στην Αττική 30/10-6/11

Ισχυροί βοριάδες το Σαββατοκύριακο στην Αττική

Συννεφιά σήμερα με ασθενείς βροχές ,Βόρειοι άνεμοι 5-6 μποφόρ,Θερμοκρασία από 11C-18C στα βόρεια 3- 5βαθμούς χαμηλότερη.

Χειμωνιάτικο το Σαββατοκύριακο στην Αττική με συννεφιά και ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού και ασθενείς χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα και στον Κυθαιρώνα την νύχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή πάνω από τα 1300 μέτρα,χωρίς να το στρώσει όμως.

Άνεμοι βορειοανατολικοί 7-8μποφόρ,Θερμοκρασία από 11C-17C αλλά 3-5 βαθμούς πιο χαμηλή στα βόρεια προάστια και η αίσθηση του κρύου θα είναι έντονη λόγω των βοριάδων.


Δευτέρα 2/11 Συννεφιά και κάποιες ασθενείς βροχές στα βόρεια,Άνεμοι 6-7μποφόρ,Θερμοκρασία 11C-18C στα βόρεια 3-4 βαθμούς πιο χαμηλή.

Τρίτη,Τετάρτη,Πέμπτη και Παρασκευή 3,4,5,6/11 Λίγες νεφώσεις και διαστήματα με ηλιοφάνεια, Άνεμοι βόρειοι 4-6μποφόρ ,Θερμοκρασία 10C-20C στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη έντονη ψύχρα την νύχτα και νωρίς το πρωί λόγω της ξαστεριάς που θα επικρατεί.

(Κάποια μεταβολή θα έχει το άλλο ΣΚ ο καιρός κατά πάσα πιθανότητα με χειμωνιάτικα χαρακτηριστικά βοριάδες κάποιες βροχές και πτώση της θερμοκρασίας όχι σημαντική θα το δούμε αυτό το σενάριο είναι νωρίς ακόμα)
Πηγή : Θεόδωρος Παχνής (Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος)

Δεν υπάρχουν σχόλια :