Μια συνταγή έκπληξη!!!
ΥΛΙΚΑ
4 μεγάλα καλαμάρια
1 φλιτζανιού τσαγιού
φρέσκια ντομάτα κομμένα σε κυβάκια
2 φλυτζάνια φέτα
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
1 πράσινη πιπεριά
1 κίτρινη πιπεριά
λίγο αλάτι
Εκτέλεση!
Καθαρίζουμε τα καλαμάρια τα πλένουμε κάνουμε μια μικρή τρυπούλα στο πίσω μέρος τους .
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά να ενωθούν μεταξύ τους .
Με ένα κουταλάκι γεμίζουμε ένα ένα το καλαμάρι κι το άνοιγμα το κλείνουμε με με μια οδοντογλυφίδα.
Ψήνουμε τα καλαμάρια στην σχάρα για 7 λεπτά από την κάθε πλευρά κι μόλις ψηθούν τα περιχύνουμε με αρωματικό λάδι κι φρέσκο βασιλικό.
Μπορούμε εαν θέλουμε να ψήσουμε στο φούρνο για 20-25 λεπτά.
Σερβίρονται με ντοματίνια κι φύλλα ρόκας
Ευχαριστούμε πολύ για την συνταγή αυτή την κυρία Οικονόμου!!!
ΥΛΙΚΑ
4 μεγάλα καλαμάρια
1 φλιτζανιού τσαγιού
φρέσκια ντομάτα κομμένα σε κυβάκια
2 φλυτζάνια φέτα
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
1 πράσινη πιπεριά
1 κίτρινη πιπεριά
λίγο αλάτι
Εκτέλεση!
Καθαρίζουμε τα καλαμάρια τα πλένουμε κάνουμε μια μικρή τρυπούλα στο πίσω μέρος τους .
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά να ενωθούν μεταξύ τους .
Με ένα κουταλάκι γεμίζουμε ένα ένα το καλαμάρι κι το άνοιγμα το κλείνουμε με με μια οδοντογλυφίδα.
Ψήνουμε τα καλαμάρια στην σχάρα για 7 λεπτά από την κάθε πλευρά κι μόλις ψηθούν τα περιχύνουμε με αρωματικό λάδι κι φρέσκο βασιλικό.
Μπορούμε εαν θέλουμε να ψήσουμε στο φούρνο για 20-25 λεπτά.
Σερβίρονται με ντοματίνια κι φύλλα ρόκας
Ευχαριστούμε πολύ για την συνταγή αυτή την κυρία Οικονόμου!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου