Πάρε το τηγάνι και φτιάξε το αγαπημένο συνοδευτικό με τα χεράκια σου
ΥΛΙΚΑ
3 κρεμμύδια ξερά μεγάλα
120 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
300 ml. ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Αλάτι κατά βούληση
Χρόνος Προετοιμασίας: 30 λεπτά
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες. Όχι πολύ λεπτές.
Σε ένα μπολ ετοιμάζουμε ένα πηχτό κουρκούτι με το αλεύρι, τη μπύρα και λίγο αλάτι. Βάζουμε το τηγάνι με ελαιόλαδο σε πολύ δυνατή φωτιά να κάψει καλά. Στη συνέχεια βουτάμε μια μια τις ροδέλες κρεμμυδιού μέσα στο κουρκούτι και τις ρίχνουμε να τηγανιστούν. Όταν ροδίσουν τις γυρίζουμε να τηγανιστούν και από την άλλη πλευρά.
Αφού είναι έτοιμες τις τοποθετούμε σε μια πιατέλα που έχουμε στρώσει απορροφητικό χαρτί κουζίνας, ώστε να απορροφηθεί το λάδι και τα τηγανητά κρεμμύδια μας είναι έτοιμα.
Πηγή : ladylike.gr
3 κρεμμύδια ξερά μεγάλα
120 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
300 ml. ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Αλάτι κατά βούληση
Χρόνος Προετοιμασίας: 30 λεπτά
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες. Όχι πολύ λεπτές.
Σε ένα μπολ ετοιμάζουμε ένα πηχτό κουρκούτι με το αλεύρι, τη μπύρα και λίγο αλάτι. Βάζουμε το τηγάνι με ελαιόλαδο σε πολύ δυνατή φωτιά να κάψει καλά. Στη συνέχεια βουτάμε μια μια τις ροδέλες κρεμμυδιού μέσα στο κουρκούτι και τις ρίχνουμε να τηγανιστούν. Όταν ροδίσουν τις γυρίζουμε να τηγανιστούν και από την άλλη πλευρά.
Αφού είναι έτοιμες τις τοποθετούμε σε μια πιατέλα που έχουμε στρώσει απορροφητικό χαρτί κουζίνας, ώστε να απορροφηθεί το λάδι και τα τηγανητά κρεμμύδια μας είναι έτοιμα.
Πηγή : ladylike.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου