Τουλάχστον 4 νεκροί στην καραμπόλα της Εγνατίας (βίντεο)

Στο σημείο υπήρχε μποτιλιάρισμα λόγω έργων

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, σύμφωνα με τον διοικητή Κεντρικής Μακεδονίας του Πυροσβεστικού Σώματος,
Χρύσανθο Αθανασόπουλο, στην καραμπόλα 40 ΙΧ αυτοκινήτων και νταλίκας, η οποία σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:30 το πρωί στην Εγνατία Οδό κοντά στον κόσμο της Βέροιας στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Αθανασόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο σημείο της δυστυχήματος, με δηλώσεις του στο ΑΠΕ–ΜΠΕ έκανε λόγο για «φοβερή καραμπόλα και για μάζες αυτοκινήτων», ενώ σημείωσε πως ενεπλάκησαν περισσότερα από 35 αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων και τρεις νταλίκες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο οδηγός της νταλίκας που προκάλεσε την καραμπόλα, είναι ρουμανικής καταγωγής και συνελήφθη νωρίτερα. Magnify Image
Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αμέσως οχήματα της αστυνομίας και της πυροσβεστικής και εκτός από τους τέσσερις νεκρούς, εντόπισαν πέντε τραυματίες, τους οποίους παρέλαβαν τα ασθενοφόρα, ενώ υπάρχουν και άλλοι τραυματίες, που μεταφέρθηκαν με ιδιωτικά αυτοκίνητα σε νοσοκομεία της Βέροιας και της Θεσσαλονίκης.

Ο διοικητής της πυροσβεστικής αναφέρθηκε επίσης σε δύο καμένα ολοσχερώς αυτοκίνητα, ένα ΙΧ και μία νταλίκα. Στο ΙΧ εντοπίστηκε άτομο απανθρακωμένο.

H κυκλοφορία από Κοζάνη προς Θεσσαλονίκη και αντίστροφα διεξάγεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κοζάνης και Θεσσαλονίκης.
Πηγή : lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :