Μεγάλη συναυλία στο Σύνταγμα για τον Παύλο Φύσσα

Δεκάδες καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους

Περισσότεροι από 30 καλλιτέχνες από όλα τα μουσικά ρεύματα θα ενώσουν τις φωνές τους σήμερα, Παρασκευή, στις 17:00 στο Σύνταγμα
σε μια μεγάλη αντιφασιστική συναυλία στη μνήμη του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα.

Στη συναυλία συμμετέχουν μουσικοί που έχουν συνεργαστεί με τον Παύλο Φύσσα και ανήκουν στην hip hop σκηνή, καθώς επίσης -μεταξύ άλλων- οι: Δ.Πουλικάκος, Γ.Γιοκαρίνης, Σπ.Γραμμένος, Ν.Ζιώγαλας, Λαθρεπιβάτες, Γ.Χαρούλης, Κακό Συναπάντημα, Σπυριδούλα, Μπ.Στόκας, Υπόγεια Ρεύματα, magic de spell κ.α.

Με εντολή της αστυνομίας ο σταθμός Σύνταγμα του μετρό θα κλείσει από τις 16:00.

«Ράγισαν» καρδιές στο Κερατσίνι

Συγκέντρωση στο Κερατσίνι, στο σημείο όπου πριν από έναν χρόνο δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας από τον χρυσαυγίτη Γ.Ρουπακιά, πραγματοποίησε χθες η ομάδα «Δεν ξεχνάμε», μια πρωτοβουλία που δημιουργήθηκε από φίλους και συγγενείς του θύματος.

Μέλη της οικογένειας και περισσότεροι από 4.000 πολίτες πραγματοποίησαν συγκέντρωση επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη 60. Νωρίτερα, η οικογένεια του Παύλου Φύσσα προχώρησε στα αποκαλυπτήρια μνημείου στο σημείο της δολοφονίας.

Η μητέρα του Παύλου Φύσσα άφησε λουλούδια στο μνημείο, λέγοντας «ευχαριστώ που ήσουν παιδί μας, ευχαριστώ που ήρθες σε μας», ενώ ο πατέρας του ανέφερε ότι «είμαστε εδώ για να σταματήσουμε τον φασισμό και ό,τι τον γεννά. Ο Παύλος αναπαύεται στα Ηλύσια Πεδία».

Ακολούθησε καλλιτεχνική εκδήλωση και πορεία προς την Πλατεία Παγκόσμιας Ειρήνης (Μέμου) στον Κορυδαλλό, όπου οι συμμετέχοντες άφησαν χιλιάδες μπαλόνια στον ουρανό.

Πηγή : newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :