Το ShockWheel από τον Chet Baigh!! (βίντεο)

Γνωρίζατε ότι έχει εφευρεθεί νέος ποδήλατικος τροχός;

Ένας νεαρός Αμερικανός έχει ξεσηκώσει τη βιομηχανία ποδήλατο με αυτό το είδος του τροχού. Λέγεται επίσης Σοκ Τροχός και
θα κυριαρχήσει σύντομα στον κόσμο των ποδηλάτων. Ο νέος τροχός θα βελτιώσει σημαντικά την άνεση κατά τη διάρκεια της ποδηλασίας, διότι θα απορροφήσει καλύτερα κραδασμούς που παράγονται από το ανώμαλο έδαφος. Επιτρέπει την εύκολη κίνηση σε ανώμαλο έδαφος, ακόμη και σε σκάλες.

Η σκληρότητα της ανάρτησης μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με τον τρόπο που χρησιμοποιείτε το ποδήλατο. Επίσης, μπορείτε να ρυθμίσετε το ύψος. Οπως είναι γνωστό σε όλους η βιομηχανία του ποδηλάτου έχει μια σημαντική αύξηση τα τελευταία χρόνια, και σε συνδυασμό με τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα αυτό, φαίνεται ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν αυτό το μέσο μεταφοράς γιατί είναι πολύ βολικό, αλλά και φιλικό προς το περιβάλλον. Οι άνθρωποι που πηγαίνουν με το αυτοκίνητο  στην εργασία τους είναι δυσαρεστημένοι σε σύγκριση με εκείνους που ταξιδεύουν με τα πόδια ή με ποδήλατο, σύμφωνα με μια μελέτη στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η αλλαγή από το αυτοκίνητο στο ποδήλατο μπορεί να έχει θετικές επιπτώσεις στον ψυχισμό, δείχνει μελέτη στην οποία συμμετείχαν 18.000 Βρετανοί. Επιπλέον, ακόμη και εκείνοι που χρησιμοποιούν τα μέσα μεταφοράς δηλώνουν πιο ευτυχισμένοι από εκείνους που έχουν την τάση να οδηγούν, γράφει το BBC.

Ποδηλασία, καθαρή υγεία!
Πηγή : vinemoments.com

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.