«Εγώ πυροβόλησα, ο άλλος έκανε εμετό, σύραμε τα πτώματα»

Η ομολογία του 18χρονου για το διπλό φονικό της Μάνης

Με κάθε λεπτομέρεια περιέγραψε στην ομολογία του ο 18χρονος όσα προηγήθηκαν και ακολούθησαν τη δολοφονία των δύο
αθλητών body building, Κων. Σγούρου 26 και Γιάννη Κομμάτη 25 ετών, ξημερώματα της 19ης Αυγούστου.

Την προανακριτική του κατάθεση ενώπιον των αστυνομικών της Ασφάλειας Καλαμάτας φέρνει στο φως της δημοσιότητας η «Καθημερινή».

Όπως αναφέρει στην απολογία του ο 18χρονος: «Ο Κώστας (σ.σ.: ο Κων. Σγούρος) έπιασε από τον σβέρκο τον Π. (τον δεύτερο κατηγορούμενο) και τον έβαλε ανάμεσα σε αυτόν και τον άλλο φίλο του, για να πάνε με τα πόδια εκεί που υποτίθεται ότι ήταν το αυτοκίνητο.

Εγώ, μόλις είδα αυτή τη σκηνή φοβήθηκα για τον φίλο μου και για μένα και βγήκα από το αυτοκίνητο ακολουθώντας τους γρήγορα. Ο Π. με άκουσε που τους ακολουθούσα, γύρισε, με είδε και τους ξέφυγε γρήγορα προς την άκρη του δρόμου και τότε εγώ πυροβόλησα. Ήμασταν φοβισμένοι και τρέμαμε, ενώ ο Π. έκανε εμετό. Από την τρομάρα μας δεν πλησιάζαμε προς το σημείο τους».

Στη συνέχεια, ο 18χρονος περιγράφει την προσπάθεια που κατέβαλαν για να εξαφανίσουν τα πτώματα: «Σύραμε το ένα πτώμα για να το πάμε πιο πάνω και να το πετάξουμε, αλλά επειδή δεν μας άρεσε το σημείο γυρίσαμε πίσω και βάλαμε τα δύο πτώματα στην καρότσα του αγροτικού. Ψάχναμε να βρούμε ένα σημείο προς τη Μάνη για να τους πετάξουμε, όπως κι έγινε. Πήγαμε στο σπίτι μου στη Φιλοθέη και παρκάραμε απ' έξω. Εκεί, με το λάστιχο της βρύσης πλύναμε την καρότσα και πετάξαμε κάποια πράγματα δικά τους και δικά μας ρούχα που είχαν λερωθεί σε κάδο σκουπιδιών και την άλλη μέρα πετάξαμε τα τσαντάκια τους σε άλλο κάδο εκεί δίπλα».

Σε δήλωσή του στην «Καθημερινή» ο συνήγορος του 18χρονου κ. Αλέξης Κούγιας τόνισε μεταξύ άλλων ότι «η ΕΛ.ΑΣ. έχει παραλείψει από την έρευνά της το εκτεταμένο εμπόριο επικίνδυνων αναβολικών που γινόταν μπροστά στα μάτια της» και πρόσθεσε ότι η προσωπικότητα του εντολέα του ουσιαστικά καταστράφηκε από τη χρήση των απαγορευμένων ουσιών: «Μέχρι το διάστημα που γνώρισε τα θύματα ήταν αριστούχος μαθητής που μάλιστα είχε κερδίσει υποτροφία από το σχολείο του».

Πηγή : newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :