Η Πόλα Ρούπα όπως είναι τώρα (εικόνες)

Η Πόλα Ρούπα φαίνεται πλέον με κοντό ξανθό μαλλί και πολύ αδυνατισμένη

Οι φωτογραφίες αυτές είναι στιγμιότυπα από κάμερες ασφαλείας στο κέντρο της Αθήνας όπου κυκλοφορούσε

Η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η Πόλα Ρούπα να κυκλοφορεί με το ασημί αυτοκίνητο του Μαζιώτη

Η Αντιτρομοκρατική κάνει έρευνες: Πατήσια, τον Άγιο Νικόλαο, τη Κυψέλη, τη Νέα Χαλκηδόνα, τη Νέα Ιωνία, τον Μαραθώνα, τη Νέα Μάκρη και το Γραμματικό, καθώς και στις περιοχές του Κιάτου και της Ακράτας Κορινθίας Με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη, την Πόλα Ρούπα, με εντολή εισαγγελέα δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες της όπως είναι τώρα.

Οι φωτογραφίες αυτές είναι στιγμιότυπα εικόνων από κλειστά κυκλώματα καμερών ασφαλείας, όπου είναι εμφανές πως έχουν αλλάξει τα εξωτερικά της χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα,πλέον η Πόλα Ρούπα είναι με ξανθό κοντό μαλλί και σαφώς αδυνατισμένη από την αρχική της εικόνα που είχαν στην αστυνομία από την αρχική της σύλληψη στις 10 Απριλίου 2010.

Η φωτογραφία της Πόλα Ρούπα όπως την ξέραμε από το παρελθό

Στις νέες φωτογραφίες από το κλειστό κύκλωμα φαίνεται πως η Πόλα Ρούπα κυκλοφορούσε στην Αθήνα είτε με σακίδιο στην πλάτη, είτε με τσάντα φορώντας την χιαστή και κουβαλώντας διάφορα παιδικά παιχνίδια.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με την σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί αφενός μεν στο να καταστεί εφικτή η σύλληψη της, η οποία έχει ήδη καταδικαστεί για κακουργήματα και πλημμελήματα, εκ δόλου και κυρίως για εγκλήματα επιβουλής της δημόσιας τάξης.

Ενδέχεται η ΡΟΥΠΑ Παναγιώτα να κυκλοφορεί με το υπ’ αριθμ. ΥΗΤ-2959 αυτοκίνητο, μάρκας HYUNDAI ACCENT, χρώματος ασημί, το οποίο είχε αγοράσει ο πρόσφατα συλληφθείς Μαζιώτης Νικόλαος, με πλαστό Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, υπό στοιχεία ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ Μιχάλης του Νικολάου και της Αρχοντίας.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συγκεκριμένου αυτοκινήτου επικεντρώνονται σε περιοχές της Αττικής, όπως τα Πατήσια, τον Άγιο Νικόλαο, τη Κυψέλη, τη Νέα Χαλκηδόνα, τη Νέα Ιωνία, τον Μαραθώνα, τη Νέα Μάκρη και το Γραμματικό, καθώς και στις περιοχές του Κιάτου και της Ακράτας Κορινθίας.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το παραπάνω πρόσωπο να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Πηγή : newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :