Ο Έλληνας εφοπλιστής που θέλει να βοηθήσει νέους ταλαντούχους πιλότους... οδηγούς - ταλέντα (βίντεο)

Και να αναβαθμίσει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στην Ελλάδα δεν είναι άλλος από τον αγαπητό σε όλους Μάριο Ηλιόπουλο.

Να επιστρέψει και πάλι στο προσκήνιο των αγώνων αυτοκινήτου είναι διατεθειμένος ο εφοπλιστής Μάριος Ηλιόπουλος (Sea Jets).

Η αγάπη που έχει για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό είναι μεγάλη και θέλει να το δείξει με πράξεις, όχι μόνο με λόγια.

Στο χώρο των αγώνων ο γνωστός με το όνομα "Mario" θεωρείται από τους αγαπημένους των θεατών καθώς τα αυτοκίνητα με τα οποία τρέχει δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα.

Σε συνδυασμό με τις οδηγικές ικανότητες και την... τρέλα του οδηγού το αποτέλεσμα είναι ιδανικό και λειτουργεί σαν μαγνήτης για τους θεατές που διψούν για κάτι διαφορετικό και θεαματικό.

Θέλει να στηρίξει τους νέους

Πριν από λίγες ημέρες ο Μάριος Ηλιόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Στράτου Φωτεινέλη.

Ο ίδιος μίλησε έξω από τα δόντια προκαλώντας αίσθηση δείχνοντας παράλληλα και τις προθέσεις που έχει οι οποίες ξεφεύγουν από αυτά που γνωρίζαμε.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην ασφάλεια των αγώνων και τόνισε πως θα χρηματοδοτήσει όσους έχουν ανάγκη προκειμένου τα μέτρα ασφαλείας να βρίσκονται όσο πιο ψηλά γίνονται.

Επίσης τόνισε πως θα στηρίξει νέους οδηγούς - ταλέντα που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τρέξουν και φυσικά να διακριθούν. «Θα δημιουργήσω μία καινούργια διαδικασία χορηγιών για να βρούμε καινούργιους ταλαντούχους οδηγούς» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η μεγάλη έκπληξη...


Στην συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε επίσης και για έναν αγώνα εντός πόλης πανευρωπαϊκής εμβέλειας που θα είναι ένα μεγάλο πάρτι διασκέδασης για όλους του φίλους και μη του σπορ.

Οι δηλώσεις του σίγουρα δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες και δείχνουν τόσο το επίπεδο του ιδίου όσο και την μέγιστη αγάπη που έχει για το άθλημα.
Πηγή : kartnews.gr

4 σχόλια :

Unknown είπε...

geia sas legomai giannioths mixalhs pos tha mporousa na epikoinoniso me ton kirio mario hliopoulo me xara m na pou apantisete eyxaristo poli

Costas είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Costas είπε...

Καλησπέρα.
Επίσεις θα ηθελα να ερθω σε επαφη με τον κ. Ηλιόπουλο.Ειμαστε ενας μηχανοκινητος σύλλογος στην Σάμο και θα εκτιμουσαμε οποιαδήποτε βοηθεια, όχι απαραίτητα χρηματική.
Παρακαλώ το mail μου ειναι arenavat@gmail.com
Ευχαριστώ.

Costas είπε...

Καποια απάντηση στο θέμα μας υπάρχει?