Ο νταής της ασφάλτου που την... πάτησε! (βίντεο)

Μια γυναίκα στην Φλόριντα των ΗΠΑ είχε την ατυχία να βιώσει μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία. 

Ασυνείδητος οδηγός ημιφορτηγού την παρενοχλούσε σε λεωφόρο της πολιτείας κοντά στην περιοχή Τάμπα, σε τέτοιο σημείο, που την
εμβόλισε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της, μέχρι τη στιγμή που την προσπέρασε κάνοντας της και άσεμνη χειρονομία.

Εκείνη όμως όχι μόνο δεν έχασε την ψυχραιμία της, αλλά κατέγραψε όλο το περιστατικό με την κάμερα της. Περιστατικό που είχε και συνέχεια. Και αυτό γιατί ο Τζέφρει Τράβις Γουάιτ, αφού έκανε όσα έκανε, κατάφερε να χάσει τον έλεγχο του ημιφορτηγού του, περνώντας στο αντίθετο ρεύμα και ρίχνοντάς το στα προστατευτικά κιγκλιδώματα, χωρίς ευτυχώς να σκοτωθεί η να τραυματιστεί κανείς.

Η 33χρονη Τρέισι Λιν Σλόαν μοιράστηκε το βίντεο αυτό στο YouTube περιγράφοντας ότι πέρασε τρία εφιαλτικά λεπτά έχοντας κολλημένο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της, τον «διεστραμμένο» αυτό οδηγό. «Με προσπέρασε γελώντας και με κορόιδευε, αλλά ευτυχώς που η πλάκα αυτού του βλάκα δεν μετατράπηκε σε τραγωδία. Πολλά ηλίθια πράγματα συμβαίνουν καθημερινά αλλά δεν περίμενα να μου συμβεί κάτι τέτοιο», τόνισε η Σλόαν.

Το συγκεκριμένο βίντεο φυσικά έπεσε στην αντίληψη της αστυνομίας η οποία και προχώρησε στη σύλληψη του Γουάιτ, με τις κατηγορίες της επικίνδυνης οδήγησης, απόπειρας δημιουργίας σωματικών βλαβών, οδήγησης χωρίς ζώνη και εγκατάλειψης τόπου ατυχήματος. Ο Γουάιτ έχει απασχολήσει συνολικά οκτώ φορές τις αστυνομικές αρχές κατά το παρελθόν, για χρήση μαριχουάνας και απρόσεκτη οδήγηση, γλιτώνοντας με χρηματικά πρόστιμα, όμως απ' ότι φαίνεται τώρα η τιμωρία του θα είναι πολύ πιο αυστηρή.
Πηγή :  toxwni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :