Έρευνα - Σεξ στο πρώτο ραντεβού: Μύθοι και αλήθειες...

Το να κάνεις ή όχι σeξ στο πρώτο ραντεβού είναι ένα ζήτημα που θα απασχολεί πάντα τις περισσότερες γυναίκες και πολλούς άντρες. 

Τι ισχύει όμως και τι πρέπει επιτέλους να περάσει στη σφαίρα του «αστικού μύθου»;

 Αρχικά οι ειδικοί επισημαίνουν πως όχι μόνο το σeξ στο πρώτο ραντεβού δεν είναι κάτι κακό για μία ενδεχόμενη σχέση.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου της Iowa, το σeξ στο πρώτο ραντεβού μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο ουσιώδες και μακροχρόνιο.

Ο καθηγητής κοινωνιολογίας, Anthony Paik, δήλωσε σε συνέντευξή του πως «οι άνθρωποι πλέον αντιμετωπίζουν το σeξ από τις αρχές της σχέσης σαν ένα φυσιολογικό και αναμενόμενο κομμάτι της ζωής και δεν πρέπει να μολύνει ή να δηλητηριάζει την ίδια τη σχέση».

Στην έρευνα καταδεικνύεται πως ένα σημαντικό ποσοστό των ερωτηθέντων δήλωσαν πως η σοβαρή σχέση τους ξεκίνησε από το σeξ.

Βέβαια ακόμα ο τρόπος σκέψης δεν έχει αλλάξει τελείως, καθώς μία παλιότερη έρευνα έδειξε πως οι γυναίκες που κάνουν σeξ στο πρώτο ραντεβού, στη συνέχεια δεν το παραδέχονται στα φιλικά τους πρόσωπα.

Ίσως τελικά το σεξ στο πρώτο ραντεβού να μην σημαίνει τίποτα παραπάνω από το γεγονός πως θέλατε πολύ ο ένας τον άλλον. Και πως ίσως, τα όποια προβλήματα ή θέματα που δημιουργούνται από αυτό να είναι στην πραγματικότητα αποτελέσματα της γενικής παραφιλολογίας γύρω του. Ίσως και όχι.

πηγή : newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :