Όλοι οι celebrities στο κόκκινο χαλί της 9ης απονομής των Mad Awards!

Δείτε φότο...

Μια μεγάλη εντυπωσιακή βραδιά με πολλές εκπλήξεις και live εμφανίσεις παρακολούθησαν χθες το βράδυ όσοι βρέθηκα στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do.
Την βραδιά παρουσίασε ο Θέμης Γεωργαντάς με την Μαίρη Συνατσάκη, ενώ πρώτη στη σκηνή ανέβηκε η Demy, με ένα κάτασπρο φόρεμα, το οποίο έκλεψε τις εντυπώσεις. Η νεαρή τραγουδίστρια ήταν η έκπληξη της βραδιάς, αφού σάρωσε τα βραβεία.
Εντυπωσιακή ήταν και η εμφάνιση του Σάκη Ρουβά στα λευκά, ερμηνεύοντας τη νέα του
μεγάλη επιτυχία “Τώρα”, με το κοινό να παραληρεί. Ενώ, ακολούθησε η εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή που ανέβηκε στη σκηνή τραγουδώντας Το Νησί, το Τυχερό Αστέρι και τα Γυρίσματα, με μια maxi άσπρη τουαλέτα που άφηνε ακάλυπτη όλη της την πλάτη.
Μια εξίσου σέξι και ανανεωμένη εμφάνιση ήταν αυτή της Έλενας Παπαρίζου με τους Playmen, Stan, και Courtney τραγουδώντας... Party all the time!
Στη βραδιά έδωσαν το “παρών” πολύ επώνυμοι της ελληνικής showbiz που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί, δίνοντας στη βραδιά αέρα Χόλιγουντ. Ανάμεσά τους ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Shaya, η Demy, η Μαίρη Συνατσάκη με τον Μύρωνα Στρατή, ο Άκης Πετρετζίκης, η Ελευθερία Ελευθερίου, η Ήβη Αδάμου, η Μαρία Μπεκατώρου, η Κατερίνα Στικούδη, οι Vegas, οι Onirama, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και πολλοί άλλοι.
Δες φωτογραφίες:

Μαίρη Συνατσάκη, Μύρωνας Στρατής
Ελένη Φουρέιρα
Shaya
 Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος με τα παιδιά τους
Μαρία Μπεκατώρου
Ελευθερία Ελευθερίου
Σίσσυ Χρηστίδου
Ήβη Αδάμου
Κατερίνα Στικούδη
Μαριάντα Πιερίδη
Vegas
Εύα Καϊλή
Σόφη Πασχάλη
Ντορέττα Παπαδημητρίου
Demy
Νικολέτα Ράλλη
Onirama
Μαίρη Συνατσάκη και Άκης Πετρετζίκης
Otherview
Stan
Δήμος Αναστασιάδης
Νόνη Δούνια
Ελισάβετ Σπανού
Μελισσες
Alex Κάβδας
Βάνα Μπάρμπα
Σάσα Σταμάτη, Τάσος Θεοδώρου
Το Θηρίο με την σύζυγό του
Ειρήνη Παπαδοπούλου
Ειρήνα Μερκούρη
Nicko

Πηγή : tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :